Play party: BJUDNINGEN (2012/SWE)

Kära vänner,
Tiden är kommen att mötas igen. Allt för länge har köttets lustar och sinnets befrielse legat i dvala så återigen kallar jag er, mina närmaste, att dela en kväll till perversionens och dekadensens ära. Som traditionen bjuder äter vi tillsammans, njuter av uppträdanden och uppassning och förlustar oss sedan kvällen igenom.

Hertiginnan Mistress D,
bjuder in och kallar Herrskapet och Gäster till denna bjudning.
—–

Bästa kollegor,
Tiden är kommen att mötas igen. Hertiginnan har kallat till bjudning och vi inställer oss. Vi har gäster att tjäna, middag att servera och ett rykte att upprätthålla. Ta chansen att avancera och uppleva det goda livet genom hårt hedervärt arbete och disciplin. Plikten kallar.

Huvudbetjänt R,
bjuder in och kallar Tjänstefolket till denna bjudning.
—–

Mest fabulösa underhållare,
Tiden är kommen att mötas igen. Hertiginnan har kallat till bjudning och som alla vet behövs vi för att väcka köttets lustar och sinnets befrielse genom våra halsbrytande konster, hjärtevärmande sånger och exceptionella sensuella exklusivitet. För att förvärva en peng till våra konstnärssjälar så kommer även en auktion äga rum där talanger har chansen att finna nya ägare.

Marskalk och Domptör B,
bjuder in och kallar Underhållarna till denna bjudning.
——

BJUDNINGEN – Herrskap och tjänstefolk:
Välkommen du som känner dig kallad att till denna bjudning inträda dig en på förhand bestämd roll – som Herrskap, Tjänstefolk, Underhållare eller Gäst – och som du agerar och interagerar utifrån kvällen igenom. Genom detta vill vi skapa möjlighet till fördjupat utforskande i kanske tidigare outlevda sidor, upptäcka nya världar och skapa en kväll utöver det vanliga.

Bjudningen består i en sittande middag för Herrskap och Gäster, serverade av Tjänstefolket. Tjänstefolk och Underhållare äter när och var det passar – ej vid samma bord som Herrskap och Gäster. Efter middagen kommer det bjudas på underhållning, kanske dans och en stämningshöjande auktion, innan kvällen övergår till mer fri utsvävning och förlustelse. Tjänstefolket passar upp och Underhållarna underhåller kvällen igenom om inte särskild dispens getts från Hertiginnan.

Mer om rollerna:
Herrskapet
Den familj som bjuder in till bjudningen och vars herrgård vi befinner oss på. De ansvarar för sitt eget och gästerna välbefinnande med hjälp av underhållare och tjänstefolk. Med Hertiginnan högst på herrskapets tron styr de med fast hand bjudningen efter sitt dekadenta behag. Passar dig som är ansvarsfullt dominant. Du är Hertiginnans önskade, eller oönskade, högra hand.

Gästerna
Inbjudna av herrskapet för att ta del av bjudningen. Vissa nyttjar husets gästfrihet, andra söker herrskapets gunst och vissa betraktar voyeuristiskt spektaklets förlopp. Passar dig som är livsnjutande opportunist. Och som kanske inte hittat din självklara roll bland någon av de andra rollkategorierna. Din njutning sker på Hertiginnans gunst.

Tjänstefolket
Servar gäster och uppfyller herrskapets order. Står för servering och service under hela middagen. Proper klädsel och städat uppförande förväntas. Ibland belönas ett gott arbete, andra gånger bestraffas ett mediokert. För dig som går igång på disciplin och service. Herrskapets njutning är din belöning.

Underhållare
Exhibitionistisk bjuder de ut sina hedonistiska tjänster och utsvävande färdigheter till Herrskap och Gäster. De står för fabulös underhållning av högsta och mest syndfulla klass, i allt från trollerikonster, sång och exotisk dans, till fotmassage, vackra bröst eller kanske som Herrskapets hund. Passar dig som är generös exhibitionist. Du förtjänar din njutning genom din talangfulla underhållning under middagen eller på begäran av Herrskapet när det behagar dem. Du kommer alltid vara underställd Herrskap och Gäster men behöver för den sakens skull inte säga ja till en begäran eller uppdrag som du anser inte passar din särskilda profession.