Play party: MAKT (2012/SWE)

KÀra och Àrade gÀst; vÀlkommen till vÄrt eleganta etablissemang i lekfullhetens och dekadensens tecken. Under en kvÀll och en natt önskar vi utforska och uppleva maktens förföriska lockelse och förbjudna lÀttja. Innanför vÄra dörrar kommer du fÄ hitta ditt trappsteg pÄ maktens trappa, dominera de som befinner sig under dig och underkasta dig de som stÄr över dig.

Under kvĂ€llens tvĂ„ första timmar (kl 21-23) kommer varje deltagare fĂ„ ett slumpvis nummer mellan 1 och 100 fastsatt pĂ„ sin rygg. Numret Ă€r hemligt för dess bĂ€rare men synligt för alla andra. Numret bestĂ€mmer bĂ€rarens plats i kvĂ€llens makthierarki och alla bör behandla sin omgivning utefter dess nummer.

Efter de första inledande timmarna kommer vi att blÄsa i hornet och lÄta lapparna falla till marken. Vad som dÄ hÀnder och vem som dÄ hamnar pÄ andra sidan kopplet ÄterstÄr att se. Natten Àr bÄde flyende kort och evigt lÄng, och för den som vÄgar finns chans att utforska flera roller i makthierarkin.

Vad kommer du att göra med makten och vad kommer makten att göra med dig?