Interviewed by Relationsverket (2019/SWE)

19. INTERVJU: BDSM och sexualitet med Andy Buru

Andy Buru Àr workshopledare och jobbar inom fÀlten BDSM och tantra. I det hÀr samtalet pratas det öppet och Àrligt och sexualitet, polariteter, kÀrlek och lust. Andy berÀttar varför han anser att sex Àr viktigt i en relation och hur man genom lek och utforskande bÄde kan lÀra sig mycket om sig sjÀlv men Àven utveckla sin relation till sin partner. De pratar om fördomar kring BDSM, om jÀmstÀlldhet, om hur man kan checka hur trygg man Àr med sin partner och om vikten av samtycke. Jessica och Carl Mikael delar Àrligt hur de utforskat tantra och BDSM och hur deras sex pÄverkar deras relation. Det hÀr samtalet hoppas vi kan utmana mÄnga fördomar, öka kunskapen och inspirera till nya tankar och skapa motivation att utforska sin sexualitet!

https://play.acast.com/s/relationsverket/5f4fb6c3-c8a1-4985-bdc3-fd4b3566e86d