Interviewed by TantraLiv (2020/SWE)

This is a podcast in Swedish from last summer where we talk about the relationship about tantra and BDSM, and the space in-between.

I detta avsnitt möter jag fantastiska Andy Buru en av Europas mest erfarna workshop lärare inom fältet BDSM, bondage och Tantra. Och en av hans stora passioner i livet är Shibari/Kinbaku – Japansk repkonst och med sitt långa utforskande kring sexualitet och kreativitet unik i sitt slag. Vi pratar såklart om BDSM, bondage och Shibari. Om att skapa trygghet för att våga vara modig. Om att leka med polaritet, makt och hängivelse. Om att möta skam och att arbeta med trauma. Om fördomarna kring BDSM. Att mycket av det vi människor förtrycker av oss själva är vår sexualitet. Att njutning handlar om var jag lägger min närvaro. Att sex gör oss mer levande och att bli bunden berör på djupet.