Lena Månstråle

Repsessionerna med Andy har överträffat alla mina föreställningar och eventuella förväntningar. Hade till för några månader sedan aldrig trott att jag skulle pröva på detta med att låta mig bindas. Det låg långt utanför min personliga comfort zone. Tanken väckte klaustrofobiska känslor. Usch för att känna mig bunden, begränsad, styrd, och det av en man dessutom!! Det där är tillstånd och känslor jag gjort allt för att undvika under hela mitt vuxna liv. (Och jag har varit med ett tag nu.)

Jag upptäckte helt nya rum i mig själv. Att fysiskt bli bunden väckte, så småningom, känslor av trygghet och frihet. Tvärtemot vad jag hade tänkt och föreställt mig. Repen ger mig frihet att vila. Vila från prestation och krav på motpresterande. Jag släpper alla mina och andras föreställningar om vem jag är. Mitt invanda (nedärvda) mönster av djup anpassning och ständig vilja att serva och pleasa för att behålla kontroll och självtillfredställelse föll bort. Tack vare Andys stadiga, trygga närvaro och ledning. Och tack vare hans och repens konkreta hållande.

Jag kom i kontakt med min djupa sårbarhet och gick in i traumarum jag tidigare blockerat. Andy har gjort det möjligt för mig att vila tillsammans med en man, fysiskt mentalt och energetiskt på ett plan jag aldrig tidigare förmått. Sessionerna har löst upp känslomässiga, mentala och fysiska blockeringar. Och öppnat upp för djupare förståelse och självinsikt. Är överväldigad och överraskad långt bortom min föreställningsförmåga. Och djupt tacksam.